Lokalmat for framtida

– vår erklæring om miljø og samfunnsansvar

Etter mer enn 80 års fartstid er vi i kontinuerlig utvikling og er levende engasjert i samfunnet rundt oss og i lokalmiljøet på Inderøy. Sammen leverandørene våre vil vi bidra til en mer bærekraftig norsk matproduksjon i tråd med FNs bærekraftsmål.


Inderøy har tradisjonene som har gitt opphav til våre produkter, tilgang på rene norske råvarer og foredlingskompetansen. Denne arven utvikler vi videre i jakten på gode smaker og produkter.

Vi investerer i bærekraft i alle ledd av produksjonen, fra råvarer og produksjonsutstyr til emballasje og distribusjon. Vi bruker KUNNSKAP og TID for å utnytte kjøttråvarene til det fulle, og kombinerer dette med stadig større mengder med norske grønnsaker.

Lokal verdiskapning betyr mye for oss. Sammen med de andre bedriftene i Inderøymat skaper vi arbeidsplasser i lokalsamfunnet basert på videreføring av en stolt matkultur.

  • Råvarer

    Vi bruker norske råvarer fra bønder som kan dokumentere at de følger strenge produksjonskrav. Alle råvarer foredles lokalt på vårt anlegg i Inderøy.

  • Miljø

    Vi investerer i moderne produksjonsutstyr og jobber aktivt for å redusere CO2-avtrykket fra produktene våre. Vi har forpliktet oss på å utvikle bærekraftige produkter i miljøvennlige emballasje.

  • Kunnskap

    Vi utdanner egne ansatte innen pølsemaker-, kokk- og butikkslakterfaget. Vi kombinerer gamle resepter med innovative håndverksteknikker.

  • Samarbeid

    Gjennom lokalmat-klyngen Inderøymat samarbeider vi om distribusjon, produktutvikling, kompetansebygging og rekruttering. Vi utvikler arbeidsplasser og bidrar til et levedyktig lokalsamfunn.