Spekemat

Våre spekematprodukter har røtter helt tilbake til 1930-tallet da de første reseptene ble utviklet basert på tradisjonene i området. Nesten 100 år senere er god spekemat fortsatt et håndverk fra valg av råvarer til optimal røyking og modning. Målet er å få fram de gode smakene i kjøttet sammen med utvalgte krydder og urter.

Stabbursmorr under produksjon
Stabbursmorr i emballasje

Stabbursmorr

Oppskriften på Stabbursmorr har vært uforandret siden vår grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 30-tallet. Spekepølsa består av storfe- og svinekjøtt, er mildt krydret og røkt på bøkeflis.

 
  • Kjøttråvarer av storfe og svin, salt, krydder, startkultur, antioksidanter E 300 og E 301, konserveringsmiddel E 250. Røkt med bøk.

  • Ingen.

  • 260g.

Straumpølse i emballasje

Straumpølse

Straumpølse er laget av svin- og storfekjøtt, har en grov og tydelig struktur og er røkt på bøkeflis. Straumpølse er kåret til Norges beste spekepølse og er beviset på at godt lagarbeid gir resultater.

 
  • Kjøttråvarer av storfe og svin, salt, krydder, startkultur, antioksidanter E 300, E 301 og E 330, smaksforsterker E 621, konserveringsmiddel E 250.

  • Ingen.

  • 250g.

Elgsalami i emballasje

Elgsalami

I vår elgsalami er kvalitetsråvarer fra svin og storfe kombinert med viltsmak fra trøndersk elg, og deretter røkt på bøkeflis. Den er markant i smaken, likevel så rund at du får lyst på mer.

 
  • Kjøttråvarer av elg, svin og storfe, salt, krydder, startkultur, antioksidanter E 300 og E 301, konserveringsmiddel E 250. Røkt med bøk.

  • • Sennepsfrø

  • 250g.

NYHET!

Fennikelsalami i emballasje

Fennikelsalami

Fennikelsalami er en nyutviklet salami med svinekjøtt og en grovhakket og tydelig struktur, som er røkt på bøkeflis. Passer perfekt på et tapasbord.

 
  • Kjøttråvarer av svin, salt, krydder og krydderekstrakter, gjærekstrakt, hydrolysert vegetabilsk protein, startkultur, antioksidanter E 301 og E 392, fargestoff E 120, konserveringsmiddel E 250.

  • Ingen.

  • 250g.