Supper, kraft og lapskaus
Vi lager supper basert på langtidskokt kraft av storfebein. Krafta krydres med våre hemmelige krydderblandinger og tilsettes kjøtt og grønnsaker fra norske gårder. Perfekt for travle småbarnsfamilier og alle andre som ønsker sunn mat med masse gode næringsstoffer.
NYHET!
Suppeboller
Våre nyutviklede suppeboller er basert på prima råvarer av svin og storfe og laget basert på ekte håndverkstrandisjoner. Prøv dem i tomatsuppe, blomkålsuppe eller sammen med sesongens norske grønnsaker.
-
Kjøttråvarer av storfe og svin, vann, nativ stivelse, potetmel, tørrmelk, salt, pepper, koriander.
-
• Melk
-
300g.
Storhusholdning: 1,5 kg
Kjøttsuppe
Vår kjøttsuppe er basert på kokt svinekjøtt og kraft med storfebein. Til slutt tilsettes norske grønnsaker slik at de beholder smak og konsistens når de serveres på middagsbordet. Må gjerne serveres sammen med godt brød.
-
Vann, svinekjøtt, gulrot, potet, kålrot, selleri, purreløk, nitrinsalt (E250), fosfat (E450.451), salt, pepper, sulfitter.
-
• Sulfitter
• Selleri – selleri sulfitt -
2L
Lapskaus
Vår lapskaus lages basert på en egenutviklet brun saus, norske grønnsaker og pølser med svin- og storfekjøtt. Flatbrød og tyttebær passer godt til lapskausen.
-
Potet, Gulrot, Kålrot, Løk, SULFITT, Pølseterninger 20%(storfekjøtt, småflesk, TØRRMELK, nitritsalt E250, fosfatE450/451, druesukker, antioksidanter E301, krydder), Kjøttandel pr 100 gram vare 14%, Brun Saus 30% (maltodextrin, modifisert stivelse, salt, aroma, hydrolisert vegetabilsk protein, sukker, rødvinsekstrakt, fargeekstrakt med SULFITT E150d, tomatpulver, gulrot juice pulver, druesukker, fortykningsmiddel E415, gjær ekstrakt og Antioksidant E306), Vann, Buljong (gjærekstrakt, maltodextrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt 1,5%, brent sukker, løk)
-
• Sulfitt
• Melk -
0,8L
Ertesuppe
Vår ertesuppe består av kokte erter, kraft og pølser. Nytes med et godt brød eller Røra flatbrød. Passer spesielt godt sammen med pannekaker.
-
Kokte erter, storfekjøtt, småflesk, maizenamel, røkte pølser, svinekjøtt, druesukker, krydder (E621), nitritsalt (E250), melk, salt, potetmel.
-
• Melk
-
0,8L
Kjøttkraft
Kjøttkraften vår kokes i over 12 timer for å få det beste ut av råvarene, som inkluderer storfebein og en rekke grønnsaker. Kraften har lavt saltinnhold og egner seg godt til supper, sauser og gryter.
-
Vann, margebein av storfe, gulrot, løk, sulfitter, selleri, salt, hel pepper, laubærblad.
-
• Sulfitter
• Selleri – selleri sulfitt. -
0,8L